Lionsgala ten bate van Look Good…Feel Better

Er staat weer wat bijzonders te gebeuren in Hoogeveen. Na het geweldige succes van het Filmgala van 2013 (ten bate van Warchild)  organiseren de gezamenlijke Hoogeveense Lionsclubs wederom een  grandioos galafeest in het Luxor Theater en Grand Café het Postkantoor. De opbrengst van het gala, dat plaats vindt op 20 februari a.s.  komt dit jaar ten goede aan Stichting Look Good…Feel Better. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Op donderdag 20 februari a.s.  maakt in het Luxor Theater Opera della Casa haar entree! Twee zangeressen en een pianiste laten het publiek genieten van prachtige aria’s en duetten,  uit opera en operette. Met als hoogtepunt de grote sopraan aria waarbij  het hele publiek meezingt in het ad hoc operakoor!

De gala-avond wordt voortgezet in de sfeervolle ambiance van Grand Cafe Het Postkantoor. Culinaire verrassingen, feestelijke drankjes  en een swingend optreden van een live-band maken de galavond tot een complete avond uit. De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede aan de Stichting Look Good…Feel Better. Een stichting die zich inzet bij de uiterlijke verzorging van kankerpatiënten. Een landelijk goed doel met een Hoogeveens tintje; ook in het Bethesda ziekenhuis maken vele patiënten gebruik van de gratis workshops van Look Good…Feel Better! De avond wordt, naast de gezamenlijke Hoogeveense Lionsclubs, mede mogelijk gemaakt door sponsorbijdragen van een aantal Hoogeveense bedrijven.