Over Lions Hoogeveen

Lions zijn leden van de serviceorganisatie Lions Clubs International, een wereldwijde associatie van Lionsclubs waarin mensen vanuit vriendschap, zonder politieke, godsdienstige of beroepsmatige binding, op vrijwillige basis verschillende initiatieven nemen voor een betere samenleving. De Hoogeveense Lionsclub is opgericht in 1964. De leden komen tweemaal per maand bij elkaar.  Het ledenbestand van Lionsclub Hoogeveen bestaat uit zowel mannen als vrouwen uit verschillende beroepsgroepen. Wat hen bindt  is de gezamenlijke wil om zich geheel belangeloos in te zetten om zij die het nodig hebben te helpen.

Lid worden

Lid worden? Lid worden van Lionsclub Hoogeveen geschiedt op uitnodiging van één van de leden. Het is echter mogelijk om uw interesse voor een lidmaatschap kenbaar maken door middel van het formulier op de website van Lions Nederland

Naar formulier Lions Nederland

Na het volledig invullen van dit aanvraagformulier zal er contact worden opgenomen. Uiteindelijk stellen de club en/of u vast of een lidmaatschap past, rekening houdend met het profiel van de club (zoals bijvoorbeeld beroependiversiteit, leeftijdsopbouw club, man-vrouw verhouding e.d.).